Rode Duivels - Rusland : donderdag 21 maart 2019

 donderdag 21 maart 2019

Onze Rode Duivels geven de aftrap van hun kwalificatiecampagne voor EURO 2020! Voordat ze tegen Cyprus, Kazachstan en Schotland spelen, ontvangt het team van bondscoach Roberto Martínez Rusland op donderdag 21 maart 2019. Je vindt hier alle praktische info.

Voorverkoop 1895

De voorverkoop start op maandag 14 januari en dit tot en met 26 februari voor de leden van Fanclub 1895.

Openbare verkoop

Voor alle andere supporters start de openbare verkoop op donderdag 28 februari om 12u.

Ticketprijzen

 
Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 75 EUR  
Cat 2 65 EUR  
Cat 3 55 EUR  
Cat 4 25 EUR (niet-leden 1895)
20 EUR (leden 1895 via Fanmanagement)
15 EUR (leden 1895 Kidsclub via Fanmanagement)
 

Max 4 tickets p.p.

Combotickets thuiswedstrijden

Een nieuwe comboticketformule is tevens beschikbaar. Deze formule laat jou toe alle thuiswedstrijden van onze Rode Duivels tegen een interessante prijs bij te wonen. Lees meer.

Jeugdactie

Ben je lid van een club aangesloten bij de KBVB en jonger dan 16 jaar? Dan betaal je maar 15 EUR voor een ticket.

Wat moet je doen? Overtuig eerst je ouders en je trainer. De gerechtigde correspondent (dat is de persoon die alle administratie regelt voor jouw club), kan voor 11 maart of zolang de voorraad strekt tickets bestellen voor jouw team. Via een e-mail naar tickets@footbel.com.

Algemeen

Belangrijk: de jeugdactie geldt enkel voor clubs aangesloten bij de KBVB. Deze tickets mogen niet doorgegeven/verkocht worden aan derden. Per club kan je maximaal 50 tickets bekomen en daarin is max. één begeleider per vier spelers inbegrepen. De betaling gebeurt via de 'rekening courant' van jouw club. In de ticketprijs zijn administratie- en verzendingskosten inbegrepen. Indien je bijkomende tickets wenst te bestellen voor ouders, niet-leden… dan kost dat slechts 25 EUR/ticket, administratie- en verzendingskosten inbegrepen.

Praktisch

We versturen de e-tickets per e-mail naar de gerechtigde correspondent. Het volstaat om de tickets te printen en mee te brengen. Dit hoeft niet in kleur! Hou wel rekening met het feit dat je de tickets slechts één keer mag afdrukken. Enkel de eerste persoon die zich met het ticket aanbiedt aan het stadion krijgt toegang tot de wedstrijd. De actie is geldig tot de bovenvermelde uiterste datum of zolang de voorraad strekt.

VIP

Zin om de wedstrijd als VIP mee te maken? We hebben nog VIP-packages ter beschikking. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelgebruikers & blinden en slechtzienden

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden/slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Rolstoelgebruikers

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 25 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 20 euro bij het bestellen van hun ticket op het Fanmagement platform binnen de voorverkoopperiode..

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 28 februari om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Blinden en slechtzienden

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Rusland kosten 25 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 20 EUR bij het bestellen van hun ticket. Dat gaat wel niet via Fanmanagement, blinden en slechtzienden moeten aan Toegangelijk Vlaanderen meedelen dat ze lid zijn.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.

Openingsuren van het stadion

De wedstrijd start om 20u45, maar het stadion opent al om 18u30. Kom zeker op tijd naar het stadion en bekijk live hoe de spelers zich voorbereiden op de wedstrijd. Als je vroeg in het stadion bent, vermijd je ook lange wachtrijen aan de ingang!

Belangrijk om weten is dat je de toegang tot het stadion zal geweigerd worden als je je aanbiedt als supporter van Rusland met een ticket voor de Belgische vakken. Hieronder verstaan we vlaggen, shirts, ... van de tegenstander. Let daar dus zeker mee op.

Zakken verboden!

In België geldt de terreurdreigingsniveau 2. Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

Rookvrij stadion

Het gebruik van tabaksproducten, inclusief E-sigaretten is verboden in het stadion. Meer info hier

Pyrotechnische middelen

Uiteraard zijn pyrotechnische middelen ook voor deze wedstrijd verboden. Daaronder verstaan we alle soorten bommetjes, rookbommen, Bengaals vuur, etc. Hierop staan overigens zware straffen en het is bovendien bijzonder gevaarlijk.

Het openbaar vervoer maakt matchdag voor jou een stukje zorgelozer, zodat jij je volledig op de wedstrijd kan focussen.