Rode Duivels – Japan : dinsdag 14 november 2017, 20u45, J. Breydelstadion

Rode Duivels - Japan

Onze Rode Duivels spelen op dinsdag 14 november 2017 in Brugge een vriendschappelijke wedstrijd tegen Japan, op weg naar de 2018 FIFA World Cup in Rusland.

Jij kan er LIVE bij zijn! Alle ticketinformatie vind je hier terug. 

 • België - Japan
 • Dinsdag 14 november 2017
 • Aftrap 20u45
 • Jan Breydelstadion (Club Brugge KV en Cercle Brugge KV)

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen één ticket per lid bestellen via www.fanmanagement.be vanaf 11 oktober tot en met 26 oktober 2017 23u59. Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare ticketverkoop verloopt online en start op donderdag 19 oktober om 12u. Je kan maximaal vier tickets aankopen per persoon. De online voorverkoop eindigt op wedstrijddag om 14u.

Supporters van Japan zullen ook via dit platform tickets kunnen bestellen. Opgelet : selecteer het juiste land alvorens jouw tickets te bestellen!

NIEUW: de betaling van tickets kan nu ook uitgevoerd worden via de Bancontact app!

Ticketprijzen

 
Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 65 EUR  
Cat 2 55 EUR  
Cat 3 35 EUR  
Cat 4 20 EUR (niet-leden 1895)
15 EUR (leden 1895)
10 EUR (leden 1895 Kidsclub)
 

 

Supporters van Japan
Cat 4 20 EUR                                           

 

Rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 19 oktober om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

VOLGENDE INFO GELDT ENKEL VOOR SUPPORTERS MET EEN VISUELE BEPERKING

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Japan kosten 20 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 EUR.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

 

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.  

Openingsuren van het stadion

De wedstrijd start om 20u45, maar het stadion opent al om 18u30. Kom zeker op tijd naar het stadion en bekijk live hoe de spelers zich voorbereiden op de wedstrijd. Als je vroeg in het stadion bent, vermijd je ook lange wachtrijen aan de ingang!

Belangrijk om weten is dat je de toegang tot het stadion zal geweigerd worden als je je aanbiedt als supporter van Japan met een ticket voor de Belgische vakken. Hieronder verstaan we vlaggen, shirts, ... van de tegenstander. Let daar dus zeker mee op.

Zakken verboden!

In België geldt nog steeds terreurdreigingsniveau 3 en dat houdt onder meer in dat er geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, toegelaten worden in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

Rookvrij stadion

Het gebruik van tabaksproducten, inclusief E-sigaretten is verboden in het stadion. Meer info hier

Pyrotechnische middelen

Uiteraard zijn pyrotechnische middelen ook voor deze wedstrijd verboden. Daaronder verstaan we alle soorten bommetjes, rookbommen, Bengaals vuur, etc. Hierop staan overigens zware straffen en het is bovendien bijzonder gevaarlijk.

Het openbaar vervoer maakt matchdag voor jou een stukje zorgelozer, zodat jij je volledig op de wedstrijd kan focussen.

Mobiliteit

Supporters met privé-voertuigen

 1. Supporters met tickets voor de tribune WEST (vakken 111 tot 125) nemen afrit 6 op de E40 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion. Supporters  die vanaf de E403 (uit de richting Kortrijk) komen, rijden tot aan de verkeerswisselaar met de E40 en volgen daar de E40 (A10) in de richting van Oostende.  Op de E40 nemen zij afrit 6 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion.  Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met de rode route 1.
 1. Supporters met tickets voor de tribune NOORD (vakken 211 tot 225) nemen afrit 8 op de E40(Brugge), in de richting van Brugge.  Zij volgen de N31 tot aan de afrit Jabbeke/Sint-Andries en volgen dan de Gistelse Steenweg in de richting van het stadion. Supporters die vanaf de E403 komen (uit de richting van Kortrijk) komen automatisch op de N31 en volgen aansluitend bovenstaande route.  Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met de blauwe route 2.
 1. Supporters met tickets voor de tribune OOST (vakken 311 tot 325) nemen afrit 8 op de E40 (Brugge), volgen de N31 tot aan de afrit VIVES Hogeschool en rijden dan via de Koningin Astridlaan in de richting van het stadion. Supporters die vanaf de E403 komen (uit de richting van Kortrijk) komen automatisch op de N31 en volgen aansluitend bovenstaande route. Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met de groene route 3.
 1. Supporters met tickets voor de tribune ZUID (vakken 411 tot 425) nemen afrit 6 op de E40 (Jabbeke) ), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion. Supporters  die vanaf de E403 (uit de richting Kortrijk) komen, rijden tot aan de verkeerswisselaar met de E40 en volgen daar de E40 (A10) in de richting van Oostende.  Op de E40 nemen zij afrit 6 (Jabbeke), in de richting van Brugge.  Zij volgen de aanwijzingsborden ‘Jan Breydelstadion’ op de Gistelse Steenweg tot in de omgeving van het stadion.  Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met gele route 4.

 

Supporters met busvervoer

 1. Supportersbussen met Belgische supporters nemen afrit 8 op de E40 (Brugge),  volgen de N31 tot aan de afrit VIVES Hogeschool/Jan Breydelstadion en volgen dan de Koningin Astridlaan en de Koning Leopold III Laan tot aan het stadion.  Daar zullen de bussen verder worden begeleid tot op één van de voorbehouden busparkings O3/Watertoren.  Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met de groene route 3.
 1. Supportersbussen met Japanse supporters nemen afrit 6 (Jabbeke) op de E40 in de richting van Brugge.  Zij volgen de Gistelse Steenweg tot aan de Zeeweg en rijden via de Doornstraat tot aan de voorbehouden busparking W2 in de Doornstraat.  Op bijgevoegd plan wordt dit aangeduid met de gele route 4.

 

Enkele aanbevelingen

- Doe maximaal aan carpooling of maak gebruik van het openbaar vervoer en kom tijdig naar het stadion!

- De parkeerfaciliteiten in de omgeving van het stadion zijn beperkt en tegen foutparkeerders wordt repressief opgetreden.

- Rij dus niet tot aan het stadion, maar zoek zo snel mogelijk een reglementaire parkeerplaats.

- De aanbevolen reisroute zal door middel van tekstkarren ter hoogte van de afritten op de E40 en N31 verder aangeduid worden.

- In de omgeving van het stadion wordt bijkomend parkeerverbod ingevoerd ter:

 • Koning Leopold III Laan tussen Kerkhofstraat en Doornstraat;
 • Doornstraat tussen Koning Leopold III Laan en Betferkerklaan;
 • Ter Straten;
 • Betferkerklaan;
 • Robrecht van Vlaanderenlaan;
 • Lange Molenstraat tussen Gistelse steenweg en Bosdreef;
 • Kloosterveld.
 • Parking Watertoren