Rode Duivels – Cyprus : dinsdag 10 oktober 2017, 20u45, K. Boudewijnstadion

Onze Rode Duivels spelen op dinsdag 10 oktober 2017 in Brussel hun laatste wedstrijd in European Qualifiers groep H, op weg naar de 2018 FIFA World Cup in Rusland.

Jij kan er LIVE bij zijn! Alle ticketinformatie vind je hier terug. 

  • België - Cyprus
  • Dinsdag 10 oktober 2017
  • Aftrap 20u45
  • Koning Boudewijnstadion

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen één ticket per lid bestellen via www.fanmanagement.be vanaf 21 augustus tot en met 6 september 2017 23u59. Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare ticketverkoop is afgesloten.

Ticketprijzen

 
Supporters van de Rode Duivels
Cat 1 75 EUR  
Cat 2 65 EUR  
Cat 3 55 EUR  
Cat 4 20 EUR (niet-leden 1895)
15 EUR (leden 1895)
10 EUR (leden 1895 Kidsclub)
 


VIP

Zin om de wedstrijd als VIP mee te maken ? We hebben nog VIP packages ter beschikking. Klik hier voor meer informatie.

Rolstoelgebruikers, blinden en slechtzienden

Update 29/09/2017: alle plaatsen voor rolstoelgebruikers zijn uitverkocht.

De KBVB verwelkomt ook rolstoelgebruikers en blinden en slechtzienden op de wedstrijden van onze Rode Duivels.

Tickets voor rolstoelgebruikers kosten 20 euro (+ 1 euro reservatiekost per ticket), met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 euro.

Gelieve alle aanvragen in te dienen bij Jean-Marie Delforge via jmd@footbel.com vanaf donderdag 21 september om 12u stipt. Tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

VOLGENDE INFO GELDT ENKEL VOOR SUPPORTERS MET EEN VISUELE BEPERKING

Tickets voor de Inter (het vroegere Intro) blindentribune tegen Cyprus kosten 20 EUR (+ 1 EUR reservatiekost per kaart) voor de persoon met visuele beperking, met maximaal 1 gratis begeleider. Leden van 1895 betalen slechts 15 EUR.

Indien je een ticket wenst te kopen, graag een e-mail (enkel voor de blindentribune) aan Thomas Desmet via thomas.desmet@inter.vlaanderen (met vermelding van het aantal kaarten + begeleider of niet). Inter bezorgt je dan een bevestiging met de afspraken in functie van de betaling.

E-tickets

De KBVB werkt met e-tickets. Je zal dus geen papieren tickets meer krijgen, maar een reservatie ontvangen via e-mail.

Deze e-mail bevat één of meerdere pdf-bestanden met jouw ticket(s). Deze bestanden dien je enkel nog af te drukken (hoeft niet in kleur).

Hou er wel rekening mee dat de tickets slechts 1 keer mogen afgedrukt worden. Als je ze meerdere keren afdrukt zal enkel de eerste persoon die zich met het ticket aan de ingang aanbiedt toegelaten worden in het stadion.  

1895 Belgian Red Devils supporters feestje party

Programma

  • 18u30-19u30 : Happy Hour (4 drankjes kopen = 1 drankje gratis!)
  • 19u30-20u30 : DJ Dave Lambert warmt het publiek op voor de wedstrijd. Om 20u start de warming-up van de spelers. Samen zorgen we ervoor dat ze een warm welkom krijgen!
  • 20u45 : start van de wedstrijd. Vlak voor de aftrap wordt Jan Vertonghen gehuldigd. Hij evenaarde zaterdag het recordaantal caps van Jan Ceulemans (96) en kan tegen Cyprus recordinternational worden. Een historisch moment! Jan Ceulemans zal hier overigens zelf bij aanwezig zijn.

Na de wedstrijd vieren de Rode Duivels en de supporters samen de WK-kwalificatie. De Rode Duivels zullen (na de persverplichtingen) samen een ereronde maken om de supporters te bedanken voor de steun tijdens de voorbije kwalificatiecampagne. Op het podium aan tribune 4 zal de jonge talentvolle Belgische dj Henri PFR intussen het feestje van de nodige beats voorzien, vergezeld van een lichtshow en vuurwerk!

 


Zakken verboden!

In België geldt nog steeds terreurdreigingsniveau 3 en dat houdt onder meer in dat er geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, toegelaten worden in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

 

Rookvrij stadion

Het gebruik van tabaksproducten, inclusief E-sigaretten is verboden in het stadion. Meer info hier

 

Pyrotechnische middelen

Uiteraard zijn pyrotechnische middelen ook voor deze wedstrijd verboden. Daaronder verstaan we alle soorten bommetjes, rookbommen, Bengaals vuur, etc. Hierop staan overigens zware straffen en het is bovendien bijzonder gevaarlijk.
 

Mobiliteit 

Door belangrijke infrastructuurwerken op en rond de Heizelsite is er slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Je komt daarom best niet met de auto naar het Koning Boudewijnstadion. Bovendien is er een staking van de socialistische vakbond ACOD bij de NMBS en De Lijn. Dit zal voor extra drukte op de weg zorgen. We raden jou daarom af om met de auto naar de Heizel te komen. Voor fietsers voorzien we faciliteiten aan het stadion. 

Staking MIVB

Het MIVB-net zal dinsdag 10 oktober sterke hinder ondervinden van de staking. Op dit ogenblik is het nog moeilijk om de exacte reikwijdte van de hinder in te schatten. Toch bestaat het risico dat geen enkele metro rijdt op lijn 6 die het Koning Boudewijnstadion bedient. De MIVB en de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vragen de supporters om alternatieven te voorzien voor het openbaar vervoer.

Het is moeilijk voor de MIVB om op dit ogenblik precies in te schatten hoeveel medewerkers aan de actie zullen deelnemen en dus de omvang van de hinder op het net te voorspellen. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij doet er alles aan om, in de mate van het mogelijke, de belangrijkste lijnen uit te baten. Ze raadt haar reizigers toch aan om alvast op zoek te gaan naar mogelijke alternatieven.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren opent de MIVB haar Contact Center (070/23.20.00) vanaf 6u00 dinsdagochtend. De website van de MIVB, mivb.brussels, de mobiele website en de MIVB-app informeren de reizigers eveneens in reële tijd, net als de Facebook-pagina (facebook.com/mijnmivb) en de Twitter-account (@stibmivb).

Fiets

Woon je in de buurt? Dan is de fiets is beste oplossing voor 10 oktober. Het Koning Boudewijnstadion is goed bereikbaar met de fiets en heel wat gemeenten liggen op fietsafstand. Er wordt een gratis fietsenstalling voorzien aan het Bondsgebouw (Adres: Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel).

In Brussel kan je ook deelfietsen van Villo gebruiken. Een dagpas kost 1,60 euro. Er liggen 4 Villostations rond het Koning Boudewijnstadion: Heizel, Atomium, Stadium en Houba-Brugmann. Meer informatie over Villo is hier beschikbaar.

Woon je te ver om met de fiets te komen? Dan is Park & Bike een aanrader. Neem de fiets mee in de wagen, parkeer de auto net buiten Brussel en fiets naar het Koning Boudewijnstadion. Parkeren kan o.a. aan:

Auto

De KBVB raadt het ten zeerste af, maar indien je toch met de wagen naar het Koning Boudewijn komt, hou dan rekening met een aantal zaken:

  • Wegens werkzaamheden op parking C is de parkeercapaciteit beperkt. Parking C is wel degelijk bereikbaar en wordt uitgebaat door Brussels Expo. Vooraf reserveren is niet mogelijk.
  • Er geldt een parkeerverbod op de Heizelsite. De verkeerspolitie controleert de naleving ervan. Buiten de officiële parkings zijn er geen parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Hou rekening met de verkeersdrukte en vertrek op tijd. Afritten kunnen op elk moment afgesloten worden.