Deze eerste barragewedstrijd is uiterst belangrijk met het oog op kwalificatie voor het WK 2019!
Vele supporters worden in Leuven verwacht om vrijdag deze belangrijke kwalificatiewedstrijd van onze Red Flames voor het WK 2019 bij te wonen. Zullen we het toeschouwersrecord verbreken en meer dan 7000 supporters verwelkomen? 

Ze spelen er de heenwedstrijd van deze barrages tegen Zwitserland. Na deze dubbele confrontatie en in het geval van een winnende afloop, spelen onze Red Flames tegen de winnaar van het duel Nederland - Denemarken. Uiteindelijk zal een enkel land het laatste ticket voor het WK 2019 in de wacht slepen!

Heb je een kaartje? Kom dan zeker op tijd naar het stadion, zo vermijd je verkeersdrukte en wachtrijen aan het stadion en kan je de Red Flames al aanmoedigen bij de warming-up. Het stadion gaat open om 19u, de wedstrijd start om 20u30. Je kan het stadion binnen langs zowel de Kardinaal Mercierlaan als de Tervuursevest.

Heb je nog geen ticket? Alle informatie over de ticketverkoop lees je hier! Tickets zijn online te koop tot een uur voor de aftrap (€5). Aan het loket (opgelet: enkel mogelijk op de Kardinaal Mercierlaan) betaal je op wedstrijddag €8.

Mobiliteit en veiligheid

  • Supporters in het bezit van een ticket voor tribune 2 hebben toegang tot het stadion langs de bezoekersingang via de Tervuursevest ('Het Fritkot')
  • Supporters met een ticket voor tribune 1, 3 en 4 volgen de hoofdingang aan de Kardinaal Mercierlaan
  • Info Parking :
  1. Parking Bodart, op de ring, bevindt zich op 5 à 10 minuten wandelen van het stadion. Indien je de afrit Leuven volgt, vind je parking Bodart in de nabijheid.
  2. Parking Sportoase kost maximum 5€ en bevindt zich op 10 minuten stappen. https://www.leuven.be/parkings/wagens/parking-philipssite
  3. Vind hier alle andere info over de parkings:  https://www.leuven.be/parkings 
  4. Het stadion is toegankelijk via de afritten Leuven en Haasrode.

We vragen aan onze supporters om zo vroeg mogelijk naar het stadion af te zakken om onze Red Flames al tijdens de opwarming aan te moedigen en op de foto te gaan met onze mascotte Red!

Zakken verboden!

Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.

TV

Kan je de wedstrijd niet bijwonen? Proximus TV zendt de wedstrijd live uit!

Sociale media

Ben je aanwezig vrijdag? Deel jouw aanwezigheid op het Facebook-evenement! Gebruik vrijdag hashtag #REDTOGETHER! 

'Red' is er ook!

De nieuwe mascotte van onze nationale ploegen is vrijdag ook van de partij. Als je tijdig naar het stadion komt kan je misschien wel met Red op de foto!