Janice Cayman

De Red Flames verzamelen vandaag in Tubeke, waar ze hun eerste kwalificatiewedstrijd voorbereiden richting de 2019 FIFA Women’s World Cup. De ‘Road to France’ wordt dinsdag afgetrapt tegen Moldavië, om 20u15 in het stadion van OH Leuven. Als deel van de voorbereiding stond woensdag een onderlinge trainingswedstrijd op het programma (Red Flames A/U21/U19). Deze wedstrijd valt weg en wordt vervangen door een trainingswedstrijd op donderdag tegen Nederland in het Belgian Football Centre (16u).

Europees Kampioen Nederland had deze week op vrijdag een oefenwedstrijd gepland met Denemarken, maar het duel werd door de Deense voetbalbond last minute geannuleerd.

De trainingswedstrijd zal, mede door de last minute organisatie, gesloten zijn voor supporters. Media met een officiële perskaart kunnen donderdag wel aanwezig zijn. Een accreditatie aanvragen kan voor woensdag 13 september 15u via e-mail naar bs@footbel.com. Vermeld ook het nummer van uw perskaart.

Supporter tegen Moldavië!

Ook bij de start van de nieuwe kwalificatiecampagne rekenen de Red Flames op de steun van hun supporters. Kom dinsdag live de Red Flames aanmoedigen tegen Moldavië! Aftrap om 20u15. Tickets kan je online aankopen (5€). Op wedstrijddag betaal je aan de loketten van het stadion 8€.