Naar aanleiding van de match tegen Nederland houden onze Rode Duivels een open training. Die vindt plaats in het Koning Boudewijnstadion op zondag 14 oktober. In dat stadion spelen de Duivels ook tegen Nederland (dinsdag 16 oktober, 20h45).

De toegang is gratis en alle supporters zijn van harte welkom!

Waar?

Koning Boudewijnstadion, Marathonlaan 135, 1020 Brussel. Je kan het stadion betreden via tribune 1. 

Wanneer?

Zondag 14 oktober. De training begint om 11u maar de poorten van het stadion gaan open vanaf 10u voor de fans.

Mobiliteitsinfo

Supporters die met de wagen naar het stadion komen, die parkeren best op Parking C.

Fans die het openbaar vervoer gebruiken, er is een rechtstreekse MIVB-metrolijn tot het stadion (Lijn 6). Je stapt best af aan de halte Koning Boudewijn of Heizel.

Zakken verboden!

In België is op dit moment dreigingsniveau 2 nog altijd van kracht. Het is dus nog altijd verboden om naar het stadion te komen met een zak. Iedereen met handtas, (rug)zak in alle vormen en maten wordt de toegang tot het stadion geweigerd. Laat dus je zak in de wagen op de parking of gewoon thuis. Zo vermijd je problemen voor jezelf en de mensen rond jou.

Tickets België-Nederland

Onze Duivels spelen tegen onze noorderburen op dinsdag. De derby der lage landen is altijd synoniem voor heel veel ambiance!

Er zijn nog altijd tickets beschikbaar voor de wedstrijd. Wil jij er graag bij zijn? Koop dan hier je tickets en geef je aanwezigheid aan via het Facebookevenement.