Hij is geen onbekende in de wereld van de media, marketing en sport.

In 2004 startte hij zijn mediacarrière bij het productiehuis van Carl Huybrechts, van 2005 tot 2010 werkte hij in de reclamesector voor Head Office, een bureau gespecialiseerd in content marketing .

In 2010 kreeg Manu Leroy de kans om terug te keren naar zijn grote liefde, de sport. Bij Telenet was hij Director Sports: verantwoordelijk voor sponsoring, communicatie en product (Play Sports).

Manu Leroy heeft tevens een grote passie voor allerhande sporten en speelde zelfs hockey op het allerhoogste niveau (hij telt 89 caps bij Red Lions en nam deel aan de Olympische Spelen van Londen) .

Peter Bossaert, CEO van de KBVB: “We zijn erg verheugd met de komst van Manu Leroy naar de KBVB. Manu is een echte professional en heeft als ex-topsporter als geen ander gevoel bij onze noden en uitdagingen. Hij zal op korte termijn veel toegevoegde waarde leveren aan de verdere uitbouw van het commerciële en communicatiebeleid van de KBVB. We wensen Manu erg veel succes."

Van zijn kant is Manu Leroy ook erg blij de rangen van onze Bond te kunnen vervoegen: “Ik heb een geweldige tijd gehad bij Telenet, maar ik ben heel blij dat ik een nieuwe uitdaging kan aangaan bij de KBVB. In deze functie zal ik mijn passie voor de sport en mijn vaardigheden op vlak van communicatie en marketing kunnen combineren. Ik ben nu al heel enthousiast om aan de slag te gaan met mijn toekomstig team onder leiding van Peter Bossaert.

Manu Leroy

Manu Leroy