Proximus zendt de persconferentie live uit vanuit het Belgian Football Centre in Tubeke. De start is voorzien om 12u. Volg het live via de Facebookpagina van onze Rode Duivels!

Rode Duivels: Schotland en IJsland

De eerste wedstrijden na de historische derde plaats op het WK in Rusland komen eraan! Bondscoach Martínez verzamelt dinsdag 4 september met zijn groep in Tubeke. Vrijdag vindt in Hampden Park in Glasgow het oefenduel plaats met de Schotten (20u45 onze tijd, 19u45 plaatselijke tijd). Maandag vliegen onze jongens door naar IJsland, waar dinsdag de eerste wedstrijd van de UEFA Nations League (meer info) op het programma staat. De wedstrijd start om 20u45 (18u45 plaatselijke tijd). 

Beloften: Malta en Hongarije

Onze Beloften nog volop verwikkeld in de strijd voor kwalificatie voor het EK 2019 in Italië. Ze voeren hun kwalificatiegroep aan met zeventien punten uit zeven wedstrijd. Dat zijn er evenveel als Zweden en zes meer dan Hongarije, dat een wedstrijd minder telt. Eerst afspraak op vrijdag 7 september in en tegen Malta (17u), nadien volgt op 11 september een duel met de Hongaren in hoofdstad Boedapest (18u). In oktober wacht de laatste groepswedstrijd, in en tegen Zweden (16 oktober). Het EK vindt volgende zomer plaats in Italië. De negen groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks. De vier beste tweedes van de kwalificatiegroepen werken play-offs af, waarna nog eens twee landen zich kwalificeren. Twaalf landen nemen uiteindelijk deel aan het EK.