Belgian Red Flames - Portugal
Vrijdag 6 april 2018, 19u30
Stadion OH Leuven
Kardinaal Mercierlaan 46 - 3001 Heverlee

De Belgian Red Flames hernemen hun ‘Road to France’! Een ticket voor de 2018 FIFA Women’s World Cup en een allereerste WK-deelname, dat is het doel van onze Belgian Red Flames! Met 9 op 9 zijn ze hun kwalificatiecampagne alvast goed gestart. Een lijn die ze willen doortrekken in 2018. 

In de Paasvakantie volgen twee belangrijke kwalificatiewedstrijden, op vrijdag 6 april in Leuven vs Portugal en op 10 april in en tegen Italië. Hun laatste duel van 2017 wonnen de Red Flames in oktober met 0-1 in Portugal en nu komen de Portugese vrouwen naar België. Het wordt een belangrijke wedstrijd, zowel voor de Flames als de bezoekers!

Jij kan erbij zijn!

Ticket = 1 EUR!

De wedstrijd is dé gelegenheid om met jouw jeugdteam eens te proeven van de fantastische sfeer bij een Red Flames wedstrijd. Het is ook een prima teambuilding en een ideale teamuitstap in de Paasvakantie!

Wil je graag komen supporteren? Overtuig je trainer! De gerechtigde correspondent van jouw club kan via een e-mail naar tickets@footbel.com tickets bestellen voor jouw team, voor dinsdag 3 april 2018 12u.

De prijs van een ticket in voorverkoop bedraagt 5 EUR, maar onder 16 jaar betaal je 1 EUR als je komt supporteren met jouw eigen team!

De jeugdactie geldt enkel voor clubs aangesloten bij de KBVB. Belangrijk: deze tickets mogen niet doorgegeven/verkocht worden aan derden. 

Ben je ouder dan 16 jaar? Dan betaal je 5 EUR voor een kaartje. Alle informatie vind je hier.