In het kader van het integratieproject “Iedereen op het veld” organiseren de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League informatiesessies voor voetbalclubs, asielcentra en lokale overheden die willen inzetten op de integratie van asielzoekers & vluchtelingen via voetbal. 

Met deze infosessies willen we een antwoord bieden op alle mogelijke vragen die onze clubs, de opvangcentra of gemeentes hebben rond verzekeringen en aansluitingen. Daarnaast bieden we ook een leidraad om te starten met een lokaal integratieproject binnen jouw voetbalclub. We geven ook meer uitleg over de manier waarop we dit lokaal project vanuit de voetbalfederaties kunnen ondersteunen. 

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor één van onderstaande Nederlandstalige infosessies via het inschrijvingsformulier.

  • Woensdag 16 mei om 19h30 in het King Power at Den Dreef stadion in Leuven
  • Donderdag 17 mei om 19h30 in Stayen in Sint-Truiden
  • Donderdag 22 mei in de Versluys Arena in Oostende
  • Woensdag 23 mei in ‘t Kuipje in Westerlo
  • Dinsdag 29 mei om 19h30 in het Constant Vanden Stockstadion in Anderlecht
  • Woensdag 30 mei in het Freethiel stadion in Waasland-Beveren

Om tegemoet te komen aan de vele vragen hebben we een FAQ (lijst met veelgestelde vragen) opgesteld met praktische informatie rond aansluitingen, verzekeringen, mogelijke financiële drempels en vrijwilligerswerk. Je kan deze FAQ hier terugvinden. 

Voor vragen of extra informatie i.v.m. dit integratieproject kan je contact opnemen via het e-mailadres integratie@footbel.com.