Vertrek tijdig!

Kom tijdig naar Brussel, zo kan je de sfeer in de supportersdorpen aan het Atomium opsnuiven. De files rond het Koning Boudewijnstadion zullen zorgen voor een langere reistijd dan gewoonlijk bij normaal verkeer.

Tassen verboden

Om veiligheidsredenen zijn zakken, tassen en handtassen van eender welk formaat verboden in het stadion tijdens de wedstrijd. Neem dus jouw documenten en persoonlijke bezittingen mee!

Rookvrij stadion

De KBVB wil inzetten op de bevordering van gezonde gewoontes en de bescherming van de gezondheid van de supporters van onze nationale ploegen. Het is bijgevolg verboden te roken in het stadion, dit met inbegrip van e-sigaretten.

Supportersdorpen

Het supportersdorp van KV Oostende bevindt zich op de Eeuwfeestlaan, tussen de Expopaleizen en het Atomium. Het fandorp van SV Zulte Waregem bevindt zich beneden aan de Eeuwfeestlaan. De supportersdorpen openen om 16u en sluiten om 19u. De aftrap van de finale is om 20u45.

In de supportersdorpen worden geen grote schermen voorzien om de finale live te volgen. Er zijn wel allerhande animaties: muziek, merchandising, eten en drinken.

Praktisch detail! De jetons waarmee je eten en drinken kan aankopen in de fandorpen, gelden ook aan de kraampjes rond het stadion

Mobiliteitsinfo supporters KV Oostende

Parking auto/bussen

Aan de verschillende zones van het Koning Boudewijnstadion is een kleur toegewezen (rood, geel, grijs, groen, blauw). Deze kleur is eveneens de kleur van het ticket en wordt vermeld op de signalisatieborden op de Ring rond Brussel.

Voor KV Oostende gaat het om de kleuren GROEN en BLAUW.

De personen met een ticket voor tribune 3 (Groen) en tribune 4 (Blauw) kunnen hun wagen parkeren op Parking C, bereikbaar via afrit 7 a en volg de wegwijzers naar parking C (Expo). Supportersbussen kunnen eveneens plaatsnemen op parking C.

De supporters van tribunes 3 en 4 verlaten parking C via de Magnolialaan om vervolgens naar de desbetreffende tribune te gaan. Om de supporters te begeleiden bij het vinden van de juiste tribune, maken we gebruik van tekstkarren.

Openbaar vervoer

Metro

Het Koning Boudewijnstadion ligt op wandelafstand van het metrostation Houba-Brugmann (lijn 6). Enkel dit metrostation is voorbehouden voor de supporters van SV Zulte-Waregem.

Tram & bus

Volgende halten liggen op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion.

Na de wedstrijd

De supporters worden terug via dezelfde weg naar parking C gestuurd. Hiervoor plaatst de KBVB stewards op de Keizerin Charlottelaan zodoende dat de uitstroom zo vlot mogelijk kan verlopen.

Mobiliteitsinfo supporters SV Zulte Waregem

Auto/Bussen

De supporters van SV Zulte Waregem hebben de rode (tribune 1) en gele zone (tribune 2) in het Koning Boudewijnstadion. Deze kleur is eveneens de kleur van het ticket en wordt vermeld op de signalisatieborden op de Ring rond Brussel.

De parking voor de supporters van SV Zulte Waregem is enkel bereikbaar via de A12 richting Brussel. Neem vervolgens afrit 2 (Strombeek-Bever) of volg de aanwijzingen van de bevoegde politiedienst op de A12.

Aan de afrit sla je linksaf richting Brussel. Aan het kruispunt met de Romeinsesteenweg ga je rechtdoor richting Madridlaan, waar de Politie van de zone Brussel Hoofdstad – Elsene de supporters zal opvangen en begeleiden naar de desbetreffende parking.

Er zullen eveneens bijkomende tekstkarren worden geplaatst voor het gidsen van supporters in deze zone.

Openbaar vervoer

Metro

Het Koning Boudewijnstadion bevindt zich op wandelafstand van de metrostations Heizel en Koning Boudewijn (lijn 6). Enkel deze metrostations zijn voorbehouden voor de supporters van KV Oostende (tribune 3 en 4).

Tram & bus

Volgende halten liggen op wandelafstand van het Koning Boudewijnstadion.

Na de wedstrijd

De supporters worden terug via dezelfde weg naar parking C gestuurd. Hiervoor plaatst de KBVB stewards op de Keizerin Charlottelaan zodoende dat de uitstroom zo vlot mogelijk kan verlopen.