Na de overwinning van de Rode Duivels tegen Tunesië, zijn we zeker van een plaats in de achtste finale van het WK.

Als nationale luchtvaartmaatschappij organiseert Brussels Airlines opnieuw een fan flight om 280 Belgische fans vanop de eerste rij te laten supporteren voor de Duivels. Afhankelijk van hun uiteindelijke positie in de groep, zal het team ofwel de achtste finales in Moskou of in Rostov spelen. Reservaties voor de fanvlucht zijn open vanaf 25 juni 2018.

Bij groepswinst spelen we op 2 juli in Rostov, bij een tweede plaats vindt de achtste finale op 3 juli in Moskou plaats. Hoewel het nog even wachten is op het eindresultaat, kunnen onze supporters toch al één van de 280 plaatsen op de fan flight van Brussels Airlines reserveren via brusselsairlines.com/fanflights.

Als grote supporter van de Rode Duivels anticipeert Brussels Airlines op een positief resultaat voor de achtste finale en heeft de maatschappij ook al een fan flight gepland voor de kwartfinale. Als het team zich plaatst voor de kwartfinale voorziet de maatschappij vluchten voor elk scenario: Kazan op 6 juli of Samara op 7 juli.

Alle supportersvluchten na de groepsfase zullen eendagsvluchten zijn, wat betekent dat de fans de dag van de wedstrijd vanuit Brussels Airport vertrekken en direct na de wedstrijd terugkeren. Daardoor wordt een hotelovernachting vermeden.