Belgian Red Flames – Italië, dinsdag 04/09/2018, 17u, Stadion OHL

Belgian Red Flames - Italië

Onze Belgian Red Flames werken nog twee duels af in hun kwalificatiegroep voor het WK 2019. Op 31 augustus spelen ze hun volgende wedstrijd, in en tegen Roemenië. Dinsdag 4 september wacht Italië in het laatste thuisduel van de ‘Road to France’. Italië voert de groep aan, met acht punten en een wedstrijd meer dan onze vrouwen. Het team van bondscoach Ives Serneels wil de groep graag afsluiten met zes op zes en gaat absoluut voor de barrages.

#REDTOGETHER rekenen de Flames dan ook meer dan ooit op hun trouwe supporters, die de hele kwalificatiecampagne al achter het team hebben gestaan! Zo ging op 6 april het supportersrecord nog aan diggelen met meer dan 7.000 enthousiaste fans in Leuven!

Aftrap om 17u

UEFA verplicht dat alle wedstrijden op 4 september moeten starten op hetzelfde uur (17u CET). Zo staat onder meer Kazachstan-Engeland op het programma in een tijdszone die vier uur later is dan de onze. Ter plaatse in Kazachstan start de wedstrijd om 21u locale tijd, waardoor alle wedstrijden in Europa vervroegd moeten worden. Zo trappen de Red Flames hun belangrijke thuiswedstrijd tegen Italië af om 17u Belgische tijd.

Ondanks het vroege aftrapuur hopen de Belgian Red Flames op zoveel mogelijk supporters in het stadion.

  • België - Italië
  • Dinsdag 4 september 2018
  • Aftrap 17u
  • OHL Stadion - Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Leuven

Voorverkoop voor leden van 1895

Leden kunnen maximaal vijf tickets per persoon bestellen via www.fanmanagement.be. Tickets kosten 5 EUR. Nog geen lid? Alle info vind je op 1895.be.

Algemene verkoop

De openbare ticketverkoop verloopt online en is gestart op woensdag 27 juni. De prijs van een ticket bedraagt 5 EUR online. Je kan tickets online bestellen tot één uur voor de aftrap. Op wedstrijddag kan je ook aan het stadion tickets aankopen (8 EUR).

  • Supporters van België kopen hun tickets hier online 
  • Supporters van Italië kopen hun tickets hier online 

Jeugdactie voor clubs

Beleef de wedstrijd met jouw team! Clubs aangesloten bij de KBVB kunnen genieten van de jeugdactie voor deze wedstrijd! De gerechtigde correspondent van jouw club ontvangt een bericht via e-kickoff om tickets te kunnen bestellen aan 1 EUR per ticket voor de spelers/speelsters jonger dan 16 jaar. +16 jarigen betalen 5 EUR.

De tickets kunnen enkel gebruikt worden voor leden aangesloten bij uw club en mogen onder geen beding worden doorgegeven of verkocht aan derden. De e-tickets worden nadien per e-mail verstuurd naar de gerechtigde correspondent.

Zakken verboden!

Geen tassen, rugzakken of zakken in eender welk formaat, groot of klein, worden toegelaten in het stadion. Laat deze dus thuis of in de wagen op de parking.